O NAMA

EU fondovi

Pratimo i nalazimo izvore financiranja za vaše projekte te nudimo kompletnu uslugu pripreme i provedbe projekata financiranih sredstvima Europske unije i/ili ostalim dostupnim izvorima.


Nudimo vam dugoročnu suradnju imajući u vidu vaše potrebe i potrebe vašeg kolektiva ili poduzeća, nakon čega pristupamo detaljnom istraživanju i analizi svih trenutno dostupnih izvora financiranja.

pexels-karolina-grabowska-4386152 (Medium).jpg

Pronalazak izvora financiranja i

cjelovita usluga vođenja projekta

Izvori financiranja

Jedno od područja u kojem smo posebno aktivni su EU fondovi i projekti iz različitih gospodarskih sektora. Nudimo vam dugoročnu suradnju imajući u vidu vaše potrebe nakon čega pristupamo detaljnom istraživanju i analizi svih trenutno dostupnih izvora financiranja.


Komercijalizacija idejnog rješenja

Za privatni i javni sektor pripremamo dokumentaciju potrebnu za ishođenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije te iz nacionalnih izvora financiranja, provodimo EU projekte uz administrativno praćenje i izvještavanje tijekom cijele implementacije.

Naš računovodstveni odjel zadužen je za financijsko praćenje projekta što je izuzetno važno u fazi provedbe, a radi same transparentnosti kao i dostupnosti ulaznih knjigovodstvenih podataka.

grabowska-4497591 (Medium).jpg

Usluge

Istraživanje izvora financiranja

Kontinuirano praćenje dostupnih izvora financiranja sukladno vašim potrebama i projektima. Pravovremeno informiranje o najavljenim i otvorenim natječajima čine ključnu razliku u pripremi dokumentacije za uspješnu prijavu.

Pisanje projekta i priprema dokumentacije

Cjelokupan proces pripreme dokumentacije, kreiranje projektne ideje, pisanje projektnog prijedloga s pratećom dokumentacijom te komunikacija s nadležnim tijelima u postupku selekcije i bodovanja projekta.

Provedba projekata i savjetovanje

Implementacija projekta, komunikacija sa nadležnom institucijom i ugovornim tijelom, partnerima te savjetovanje kroz cijeli proces provedbe i izvještavanja.

Nastavak suradnje na drugim projektima i educiranje

Uklapanje i nadogradnja projektne ideje u druge natječaje i partnerstva, pronalazak izvora financiranja projekta u različitim fazama iz različitih izvora.