O NAMA

Recupero | točka na E.

Tvrtka Recupero d.o.o. okuplja tim stručnih i kreativnih pojedinaca koji pružaju pouzdane, poslovno orijentirane i visoko efikasne usluge i rješenja u području financijskog poslovanja, a odnose se na računovodstvene, konzultantske i usluge iz područja EU fondova.

Slika 1280x448.png

VIŠE O NAMA

Recupero | Sve za vaš poduzetnički uspjeh

Naš tim nastoji pružiti pouzdanu i cjelovitu podršku u svim dijelovima vašeg poslovanja. Cijeli proces prilagođavamo vašim potrebama te vam olakšavamo odluke kroz konstruktivne te racionalne poslovne i financijske savjete.


Kroz dinamično poslovno okruženje maksimalno se prilagođavamo svim promjenama koje se događaju te kontinuirano usvajamo nove perspektive i pristupe kako bismo održali visoki standard poslovnog savjetovanja. Kontinuirano prihvaćamo najnovije standarde i metodologije financijskog praćenja i traženja izvora financiranja u različitim industrijama.


Svim svojim klijentima pružamo stabilan rast i dugoročna rješenja za napredak. Ako se odlučite postati naš klijent, uključit ćemo vas u svaki korak i surađivat ćemo u svakoj fazi poslovne usluge. Individualnim pristupom svaki put tražimo autentična rješenja te se prilagođavamo vašim potrebama. Profesionalnom uslugom pružamo podršku te stvaramo dugotrajna partnerstva i kvalitetna rješenja za vaše poslovanje.

Odjel za konzultantske usluge
Obavljamo kompletan proces u pripremi poslovnih i financijskih planova iz širokog spektra djelatnosti, poput proizvodnog sektora, IT sektora, zdravstvenog sektora, poljoprivrednog i ruralnog sektora, sektora istraživanja i razvoja i sl.
Odjel za EU projekte
Pronalazimo izvore financiranja za vaše projekte te nudimo kompletnu uslugu pripreme i provedbe projekata financiranih sredstvima Europske unije i/ili ostalim dostupnim izvorima.
Odjel za računovodstvo
Tim zadužen za provođenje i praćenje uspješnosti sastoji se od iskusnih djelatnika te je u stanju pronaći rješenja i za najsloženije poslovne zahvate. Nudimo odgovorno i ažurno vođenje poslovnih knjiga, računovodstva i svih pomoćnih knjiga.

STRUKTURA

Poslovna i organizacijska struktura tvrtke

Misija

U skladu s potrebama poslovnog okruženja na pravi način i u pravo vrijeme omogućavamo rast i razvoj svojim klijentima.


Vizija

Kroz svoju stručnost, kreativnost, informiranost i kvalitetu omogućavamo dodatni poslovni zalet klijentu. Nudimo sigurnost kroz financijsko savjetovanje i pravovremeno informiranje kako bi klijent imao fokus na svoju osnovnu djelatnost i u njoj bio konkurentan. Točka na efikasnost, ekonomiju, ekspertizu, euro, energiju, EU fondove, entuzijazam, edukaciju, ekskluzivnost, .... Mi smo vaša točka na E.


Do sada je naš tim uspješno radio na pripremi i provedbi projekata iz širokog spektra djelatnosti – prehrambene i prerađivačke industrije, zdravstvene djelatnosti, informacijskih i komunikacijskih tehnologija, turizma i kulture, brojnih ostalih uslužnih djelatnosti, obrazovanja, prekogranične i transnacionalne suradnje.


Tijekom poslovnog razvoja pratimo vas kontinuirano, a sve s ciljem konstruktivnih i racionalnih poslovnih, financijskih i poreznih savjeta. Uz nas postižete stabilan rast, stvarate dugotrajna partnerstva te kreiramo rješenja za dugoročan poslovni napredak.


Od 2014. godine pružamo usluge na području RH za javni i privatni sektor, radimo na pripremi i provedbi EU projekata kao i drugih projekata strateškog planiranja.


Kod nas imate sve na jednom mjestu.
Group 49738.png